Plezier in haken

Mijn naam is Caroline, dit is een blog over (mijn) plezier in haken!
Sinds dec.'12 heb ik het haken weer opgepakt en sindsdien haak (en brei) ik en geniet ik er van!

donderdag 31 december 2015

van 'n 'oud' jaar naar 'n nieuw....

Het is wel even geleden dat ik hier schreef... in deze (drukke) tijd is er natuurlijk altijd van alles te doen... zelfs aan haken kom ik soms haast niet toe... nou dan is het toch wel heel treurig nietwaar?

Ik ben nog (steeds) bezig met het grote project, een sprei voor op bed..... de rand met granny squares was een hele klus en daarna volgde een serie van toeren daar omheen gehaakt.... wat natuurlijk steeds langere toeren worden.... hierna volgt opnieuw een rand maar nu met de kleine squares.... waarvan het aanhaken nogal een tijdrovend klusje blijkt te zijn... het zijn er 148!!
En dan natuurlijk het afhechten  van alle draadjes van deze rand....
Inmiddels ben ik alweer een flink end opgeschoten... Maar de toeren worden langer en langer....binnenkort een nieuwe foto!


Na de (4) 'ananas' omslagdoeken en de (2) 'spider' omslagdoeken liet ik vorige keer al een klein stukje zien van de omslagdoek in roze met de 'strikjes' steek.


Die is inmiddels klaar, ik heb met dezelfde wol ook nog een omslagdoek gemaakt met weer een ander patroon, waarvan ik de naam niet meer weet....



Inmiddels ben ik met (nogal) dun garen (Action) bezig aan een (nogal) tijdrovend patroon...  dat is vrij makkelijk, al moet je natuurlijk wel blijven opletten, dus dat kan ik makkelijk wegleggen en even pakken, al is het maar voor 10 minuten....


Dit jaar helemaal niet ge-kerst-haakt! In tegenstelling tot voorgaande jaren... maar ik had nog verschillende kerststerren liggen  ;)

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken alle lezers een mooi nieuw jaar toe te wensen! 
Heel graag zie ik jullie terug in 2016!
Caroline

Ps:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten