Plezier in haken

Mijn naam is Caroline, dit is een blog over (mijn) plezier in haken!
Sinds dec.'12 heb ik het haken weer opgepakt en sindsdien haak (en brei) ik en geniet ik er van!

maandag 13 juli 2015

Babydekentje.....en meer...

Had ik vorige keer nog mijn plannen op een rij gezet... Zoals het afmaken van de mystery blanket  en de CAL haakdeken.... Inmiddels is er al weer een project (babydeken) tussendoor gekomen. I.v.m. de verwachte geboorte (binnen niet al te lange tijd) was dit een klusje dat voorrang kreeg.... Inmiddels is een  prachtig jongetje geboren!


De badkamer is inmiddels klaar en weer helemaal in gebruik inclusief de wasmachine en wasdroger...  Zelfs de accessoires zijn besteld en geplaatst, kortom we zijn helemaal blij!

Met de mystery blanket ben ik opnieuw aan de gang gegaan maar het kan me toch niet genoeg 'bekoren' integendeel... Het is echt helemaal niet mijn ding... Dus... Toch afmaken tot een deken die niet mijn smaak is? Of.... De wol die nog over is voor iets anders gebruiken.... 
(Ik denk dat t laatste wordt... )

Inmiddels is er een nieuw project gestart... Een deken/'sprei' voor het bed in de caravan.... Ik ben al eerder aan zo'n project begonnen, destijds in wit... En ontdekte na 1/3 klaar te hebben dat de witte wol er 'uit' was... Ik heb inmiddels bedacht dat gekleurd misschien ook beter is en makkelijker (en afwisselender) tijdens het haken!
De witte deken is inmiddels al half hergebruikt..... 


De zomer schiet al op.... En omdat wij laat gaan hebben we het nog voor de boeg, ik moet dus eens even gaan bedenken wat ik mee ga nemen.... Om tijdens de vakantie lekker te kunnen haken en/of breien.... 

Of zal ik tijdens deze vakantie weer eens ouderwets heel veel lezen....? 


Misschien.... maar nee geen vakantie zonder haakwerk... ;)

Vorig jaar begon ik aan de omslagdoek (verloopgaren) en haakte ik schaaltjes..

 Fijne vakantie! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten