Plezier in haken

Mijn naam is Caroline, dit is een blog over (mijn) plezier in haken!
Sinds dec.'12 heb ik het haken weer opgepakt en sindsdien haak (en brei) ik en geniet ik er van!

zaterdag 8 november 2014

Afmaken en wegwerken....

Het klinkt misschien als een thriller maar op deze haak- (en brei)site.... is het een bekend gegeven. Telkens zie je wat nieuws, zó leuk dat je het wel moet maken ;)
Inmiddels ben ik al aan een aantal projecten begonnen en is het niet altijd gelukt om het project af te sluiten voor ik aan iets nieuws begon. (haha herkenbaar?)


Daarom ben ik na de zomer begonnen aan het 'afmaken en wegwerken'.... oké, oké... ik deed er een paar poncho's, coll-sjaals en mutsen tussendoor, maar er begint nu toch schot in te komen.Mijn 'crochet along' (CAL) deken is zo goed als klaar.... de toeren (rondom) de deken zijn nu wel erg lang dus dat doe ik 's avonds maar niet allemaal achterelkaar, telkens één toer...


Ik kwam de zigzagden tegen in verschillende tinten blauw met wit... leuk! Ook een lekker werkje om 'avonds wat toeren te doen.

                                                    

En dan de nieuwe CAL van Scheepjeswol met de squares.... ik ben enthousiast begonnen maar door drukte (nog) helemaal niet (echt) 'op schema'... maar het is een haakwerkje waar je je hoofd even bij moet houden en soms is dat wat lastig als het druk is in je huis (en hoofd). Ik sla dus de nieuwe patroontjes op en bewaar ze voor een moment dat ik er wel mee aan de gang kan (/ga).
Ik heb mijn kratten met wol en katoen eens even geordend want.... wat heb je eigenlijk en belangrijker wat kan je er allemaal weer van maken....


De afgelopen week was het chaos hier in huis (lees woonkamer)... we hebben het aangrenzende kantoor aan gepakt... (leeghalen/behang verwijderen/schuren/witten/muren en houtwerk verven, laminaat weghalen, nieuw leggen) en pffff nu zijn we bijna klaar en kunnen we opnieuw gaan inrichten. Ik heb wel gemerkt dat ik in zo'n chaos - de kamer stond/staat nl vol met spullen uit het kantoor -  wat moeite heb om lekker te gaan zitten haken of breien...
Uiteindelijk niet veel nieuws te melden dus... ;)  Gelukkig is het einde in zicht en kan ik straks weer heerlijk mijn gang gaan.... hoop ik.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten