Plezier in haken

Mijn naam is Caroline, dit is een blog over (mijn) plezier in haken!
Sinds dec.'12 heb ik het haken weer opgepakt en sindsdien haak (en brei) ik en geniet ik er van!

zaterdag 18 oktober 2014

Goed bezig!Ik ben - al zeg ik t zelf - goed bezig... Ik heb allerlei verschillende werkstukken weggewerkt.... ;)  'Even' poncho's voor de drie kleindochters gehaakt, er een gebreid voor een koorvriendin allen inclusief een col-sjaal...
De eerste twee poncho's vind je in mijn vorige blogs, de gebreide versie hou je nog even tegoed en dit Is de gehaakte versie in blauw voor de jongste kleindochter!.....daarnaast wat toeren gehaakt aan de CAL-deken...  die ik bijna af heb, (ik had lang geleden via de Engelse site al ver voor uit gehaakt maar kreeg t op een moment te druk met ander haakwerk dus legde m weer even weg)Ook kreeg ik een welkom-pakket bij de breiclub, bestaande uit 3 bollen wol en het patroon voor een kussen.... Ik ben er aan begonnen, maar was niet erg weg van het resultaat... Dus weer uitgehaald... (Het plan is om nu een mooi strak kussen te maken met kabels... Dus wordt (later) vervolgd!)


Ik schreef me in voor een nieuwe CAL... (Scheepjeswol.nl)  En opnieuw ben ik gestopt met t volgen van de FB/site omdat ik me vreselijk stoor aan de commentaren van (sommigen van ) de deelnemers... Net als bij de vorige lichting is ook hier het geklaag en de verongelijkheid enorm... Jammer voor de initiatiefnemers, de ontwerper(s) en diegenen die zich inspannen zoiets voor anderen te organiseren.
Ik heb me voorgenomen de patronen te downloaden en in mijn eigen tempo hiermee aan de slag te gaan....Afgelopen week scoorde ik - bij de kringloopwinkel - een leuke lampenkap waar ik opnieuw iets 'eigens' van wil maken...Dan...nog een maandje te gaan voor de 'mystery blanket' van start gaat, spannend!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten