Plezier in haken

Mijn naam is Caroline, dit is een blog over (mijn) plezier in haken!
Sinds dec.'12 heb ik het haken weer opgepakt en sindsdien haak (en brei) ik en geniet ik er van!

maandag 14 mei 2018

Te koop - omslagdoeken.

Hiermee eindigde ik de vorige post....
'sneak peek'....


nu in de aanbieding en incl. verzendkosten (in nederland)Ik hoop natuurlijk dat er liefhebbers zijn voor zo'n toffe omslagdoek.
Zoals gezegd, gaat de opbrengst van deze omslagdoeken naar het koor waar ik deel van uit maak, we proberen zo - elk op een andere manier - met elkaar wat extra geld in kas te krijgen en zodoende ons jubileumconcert te kunnen uitvoeren. (meer info vorig blogbericht)

***

1. Gehaakte omslagdoek in petrol, in gemengd garen (50% katoen en 50% acryl)  en gehaakt in prachtig hartjes patroon, draagt prettig in zomer en winter! Afmeting is ca.: 150 x 90 cm.
(prijs is nu  20 euro en incl. verzendkosten)


2. Gehaakte omslagdoek in petrol, in gemengd garen (50% katoen en 50% acryl)  en gehaakt in mooi ruit patroon, draagt prettig in zomer en winter! Afmeting is ca.: 150 x 80 cm. 
(prijs is nu 20 euro en incl. verzendkosten)3. Gehaakte omslagdoek van vrij dun grijs acryl garen, gehaakt in ruit/'spin' patroon.
Afmeting is ca.: 170 x 70 cm. 
(prijs is nu 18,50 en incl. verzendkosten)4. Gehaakte omslagdoek/sjaal van 100% katoenen verloopgaren in wit-grijs,  gehaakt in prachtig blok/ ruit patroon, draagt prettig. Afmeting is ca.: 150 x 75 cm. 
(prijs is nu 28,50 euro en incl. verzendkosten) 5. Gehaakte omslagdoek in 5 tinten blauw in gemengd garen (50% katoen en 50% acryl)  en gehaakt in afwisselend ruit patroon, draagt prettig in zomer en winter! Afmeting is ca.: 150 x 95 cm. 
(prijs is nu 20 euro en incl. verzendkosten)6. Gebreide omslagdoek, in turqoise en grijs tinten in verloop, in gemengd garen (80% acryl en 20% wol)  en geheel recht gebreid, valt soepel en draagt prettig in de winter! Afmeting is ca: 150 x 95 cm. 
(prijs is nu 18,50 en incl. verzendkosten)

Heb je interesse in één van bovenstaande omslagdoeken/sjaals? Ik hoor het graag!
groetjes, Caroline


7. Gehaakte omslagdoek, in verloopgaren beige/zalm/taupe van katoen en gehaakt in chic vlinder patroon, draagt prettig in zomer en winter! Afmeting is ca.: 170 x 95 cm. 
p.s. Het verschil in prijs zit vooral in het gebruikte garen, zo zijn de bollen katoenen verloopgaren  duurder dan de andere gebruikte garens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten